KBCnet karijera

Zaposlenje

Tražite izazovno i dinamično radno okruženje?

Ukoliko želite da postanete deo KBCnet tima, a spremni ste da karijeru gradite u dinamičnom i inspirativnom okruženju, pošaljite nam svoju prijavu za posao putem formulara ispod.

Šta nudimo

100% posvećenosti svojim zaposlenima

Zaposleni su naš ključni resurs, zato dosta ulažemo u njihovo znanje, razvoj veština i karijeru.

U okviru godišnjeg plana edukacije, KBCnet pažljivo kreira programe treninga za svakog zaposlenog. Svi programi su usaglašeni sa razvojnim potrebama kompanije i osmišljeni sa namerom da razviju ciljane kompetencije svakog saradnika, individualno. Naši zaposleni aktivno učestvuju u planiranju daljeg toka svoje karijere u saradnji sa svojim pretpostavljenima.

Raditi u KBCnet-u znači biti spreman za nove izazove i zadatke, postizati izuzetne rezultate i uživati u zajedničkom uspehu. Vrhunski rezultati se prepoznaju i nagrađuju. Želimo da pomenemo da je u prvoj godini poslovanja čak 8% zaposlenih unapređeno na radna pozicije koja zahtevaju veći stepen odgovornosti.

Mi podstičemo kulturu ideja! Svaki predlog naših zaposlenih se pažljivo razmatra, a dobri predlozi se često sprovode u delo. Naša praksa je da zaposlenima damo šansu da učestvuju u projektnim timovima koji realizuju usvojene ideje.

KBCnet vodi računa o svojim zaposlenima i njihovim porodicama. Jedan od naših prioriteta je briga o najmlađima i roditelji zaposleni u KBCnet-u mogu da računaju na našu pomoć. Naravno da ovo nije sve; naši zaposleni su u središtu našeg interesovanja. Uvereni smo da podrška, ulaganje i briga o zaposlenima predstavljaju najvažnije aktivnosti koje našu kompaniju vode ka uspehu.

Naši zaposleni

Energija, posvećenost, entuzijazam, želja za učenjem i veliki potencijal za profesionalni razvoj su osnovne karakteristike svakog zaposlenog u KBCnet-u.

Mi smo veoma mlad tim: prosečna starost zaposlenih je ispod 30 godina. Naše najmlađe kolege imaju podršku iskusnijih kolega u obavljanju svakodnevnih poslova. Naša formula za uspeh je prava sinergija mladosti i iskustva.

KBCnet pruža okruženje koje promoviše individualno izražavanje, inovacije i postignuća. U ovakvoj atmosferi, zaposleni u KBCnet-u aktivno upravljaju svojim idejama, učestvuju u projektima punim izazova, svakim danom postaju sve bolji i postižu prave korake u svojoj karijeri.

KBCnet tim nije samo tim odličnih profesionalaca, već odličan tim profesionalaca.

Dozvoljeni formati: .zip, .rar, .pdf. Maksimalna veličina fajla: 2MB