VoIP

VoIPVoIP je skraćenica od Voice over Internet Protocol i predstavlja tehnologiju za prenos glasa korišćenjem Interneta, umesto preko tradicionalne telefonske mreže. Telekomunikaciona mreža bazirana na IP protokolu je mreža sledeće generacije, koja postaje standard u svetu, a cija je suština u jeftinijem telefoniranju. Preko KBCneta možete pozivati sve fiksne i mobilne telefone u svetu.

KBCnet telefonska usluga omogućava da se uz minimalna ulaganja ostvari maksimalna ušteda, čak i do 95%. Podjednako je korisna kako za privatne tako i za poslovne korisnike koji žele niže telefonske račune. Na ovaj način KBCnet Vam nudi potpuno unapređenje komunikacije sa svim Vašim inostranim poslovnim partnerima, prijateljima i rodbinom.

Za ostvarivanje poziva potreban Vam je IP telefon ili Softphone. Uputstva za podešavanje možete pronaći u našoj sekciji uputstva u korisničkom servisu.

Dopunu VoIP kredita  možete izvršiti u svakoj banci ili pošti na racun 160-430921-32 sa pozivom na br koji je Vas registrovan ID broj kao i u poslovnicama KBCnet mreže (Mirijevski bulevar 9N ili Vojvode Stepe 284)

Primer uplatnice mozete videti ovde.